Är det bara jag eller är krogen det tröttaste stället att leta kärlek på?

Jag är så trött på att leta efter kärleken på krogen. Det verkar som om det är den enda platsen där man ska träffa någon, men jag har börjat ifrågasätta om det verkligen är rätt ställe för mig.

Jag har varit på en mängd dejter som har kopplats till för många drinkar och ljudnivåer som är för höga för att man ska kunna ha en konversation. Och när jag väl har träffat någon som verkar intressant, så har det ofta visat sig att det inte finns någon verklig kemi.

Jag tror att jag har börjat värdera en annan typ av miljö när det kommer till att träffa någon. Jag vill träffa någon som har samma intressen som jag, och som jag kan ha en meningsfull konversation med. Och jag tror inte att det är för mycket att begära.

Så jag har beslutat att prova något nytt. Jag har börjat delta i aktiviteter som jag är intresserad av, som yoga-klassen jag har velat gå på eller den konstgrupp jag har velat bli en del av. Och vem vet, kanske möter jag någon som också delar mina intressen och som jag kan bygga en relation med.

Jag är trött på att leta efter kärleken på samma gamla ställen. Jag är redo för något nytt och jag hoppas att jag kan hitta det jag söker på en annan plats.

Slutligen är det viktigt att påminna sig om att vi inte behöver jaga kärleken. Den kommer till oss när vi minst anar det, så låt oss fokusera på att leva våra liv och ha kul, så kommer den rätta personen komma på sin egen tid.

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *