Få hjälp i tuffa tider

Urent

Betalt samarbete

Att förlora en närstående är en otroligt påfrestande och jobbig period. Ofta så kommer det som en chock även om det kanske i vissa fall var något man förberett sig för under en tid. Inte minst är det jobbigt att emotionellt hantera någons bortgång men även rent praktiskt. Oftast lämnar en person efter sig mer än bara fina minnen, de lämnar efter sig allt från möbler, smycken, hus, bil osv. Listan går att göra lång. Att ta hand om de praktiska och administrativa sakerna under tiden som man även emotionellt försöker hantera någons bortgång kan lägga på extra stress och ångest. Låt istället någon annan hjälpa dig med det praktiska så att du kan lägga fokus på att hantera bortgången i din egen takt. 

Anställ en professionell och erfaren firma

Att anställa en firma som specialiserar sig på att tömma dödsbo och som har erfarenhet inom området kan hjälpa något enormt. Du kan då vara säker på att de tar hand om ägodelar på ett säkert och respektfullt sätt. Genom att anlita Urent så kan du enkelt boka ett gratis hembesök där du går igenom med dom vad som ska packas, säljas, köpas eller forslas till tippen. Därefter sköter de resten, allt från att lyfta in tunga möbler i lastbil till att köra det dit ni önskar. Är hemmet dessutom fullt med saker som ni misstänker kan vara värdefullt så kan Urents värderingsman gå igenom allt och återkomma till er med vilka saker som är av värde och vilka som inte är det. Därefter kan ni själva bestämma vad ni vill sälja eller skänka, med hänsyn till eventuella testamenten såklart. 

Urent är ett företag som har lång erfarenhet utav tömning av dödsbon samt värderingar av antikviteter. De har verkligen ett öga för vad som är utav värde och inte och kan göra processen snabb och smidig för er. Så tveka inte att ta hjälp från professionella även i jobbiga stunder. Gå in och läs mer på urentdalarna.se

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *