Finns det mattor med mer personlighet än trasmattor?

BETALT SAMARBETE

Är det bara jag eller känns trasmattan på något sätt som den mest välkomnande hallmattan? När jag växte upp var det ofta man stötte på trasmattor när man kom hem till kompisar och skulle plocka av skorna, då möttes fötterna av härliga trasmattor i hallen. Nu när jag själv flyttat hemifrån och har en egen lägenhet så är det en känsla jag skulle vilja att mina vänner möts av när de kommer hem till mig.

Det finns så många olika saker som jag tycker gör trasmattor speciella. De är oftast tillverkade av naturliga material som jute, bomull eller sisal, vilket ger dem den där härliga och unika känslan när man går på dem. Designen på mattorna varierar från enkla neutrala toner till mer livfulla mönster och färgstarka alternativ, vilket är det jag tänker på när jag skriver om en mattas ”personlighet”. Jag antar att trasmattors rustika och enkla design är det som gjort att de alltid varit populära, och fortsätter ofta att vara det. Detta gör att de är ett säkert val för en inredning med lång livslängd.

Har tittar runt på Mattfabriken som har ett ganska stort sortiment av trasmattor. Kan rekommendera dig att titta på trasmattor här. Frågan är nu bara vilken färg man ska välja, det lutar åt att jag väljer en mer neutral färg som grå då det passar bättre i mitt hem, men vi får se.

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *