Kalas i helgen

Betalt samarbete

Då var de onsdag och halva veckan har gått. Kom hem från en semester i söndags och första dagen på jobbet är alltid lite rörig. Man ska öppna mejlen och börja beta av allt som dykt upp under veckan man varit borta samt uppdatera sig med vad som hänt på kontoret. Nu har det gått tre dagar jag och känner att nu är jag i fas igen vilket är skönt. Tur man älskar sitt jobb så det är kul att komma tillbaka även om man hade en magisk semester.

Sakta men säkert närmar vi oss helgen och på lördag ska jag på barnkalas. Jag har inga egna barn men min lillasyster har en liten kille på 2 år och han är verkligen mosters ögonsten. Han är ju som sagt ensam och får därför all uppmärksamhet från mig, sin mormor och morfar och givetvis sin mamma och pappa. Något som även resulterar i att han blir ordentligt bortskämd när det kommer till presenter och leksaker. Jag satt några veckor och skulle komma på vad jag skulle ge honom i present och mindes att jag fått ett mejl från ett företag som säljer hållbara och stilrena kläder. Jag gick in på deras sida och gillade verkligen utbudet av deras kläder. Känns som bra basplagg som passar i garderoben hos ett barn och dessutom är framtagna i ekologiska material. Något som jag tycker är viktigt generellt när det kommer till att handla kläder samtidigt som jag vet att min syster är noga med vad hon klär honom i. Hon är dessutom mer inne på neutrala färger vilket var ett genomgående tema hos på Little Drummers hemsida.

Med tanke på deras fina utbud fick jag i ställe svårt att bestämma mig för vad jag skulle köpa men de landade i en pyjamas med både över- och underdel samt ett mjukisset som bestod av en hoddie och ett par sweatpants. Tänker att de kommer han kunna ha både hemma eller på förskolan vilket är smidigt. Med tanke på hur mycket det rör när de leker på förskolan så behövs det verkligen hållbara barnkläder som klarar av att slitas på. Både för att de rör sig mycket och för att det behöver tvättas rätt ofta. Man vill ju inte behöva köpa nytt varannan vecka för att kläderna inte håller i tvätten. Vad brukar ni köpa för presenter och har ni några bra hemsidor med kläder till barn?

Jag har även lovat min syster att vara barnvakt under dagen så hon kan fixa allt inför kalaset i lugn och ro. Hon och hennes man kommer få betydligt mer gjort med förberedelserna utan en tvååring springandes runt benen. Men det är bara win win för moster som får mysa och umgås med sin lilla prins i några timmar. Beroende på väder kanske de blir en vända till en lekpark så han får springa av sig eller om det regnar får det kanske bli en fika på något fik i stan. Får bara se till så att jag har slagit in presnetr och de i förväg så jag är helt klar med mina förberedelser innan jag ska passa lilleman. Blir nog ingen tid över där emellan skulle jag gissa på.

Lugn helg

Efter kalaset ska jag möta upp en tjejkompis för lite charkbricka och något gott att dricka. Var längesen jag träffade henne så ska bli mysigt att träffas och få en update om live och vad som hänt sen sist. På söndag får det bli en lugn dag framför tv:en. Har börjat kolla på serien Last of us och är helt fast. Älskar hur de byggt upp settingen och hur relationer fördjupas mer och mer. Sen som stort fan av Game of Thrones kan man ju inte annat än älska vilka skådepelare de satt på huvudrollerna. Pedro Pascal har varit en favorit även i Disneys Mandalorian så är kul att få se honom även i denna serien. Har ni sett Last of us och vad tycker ni om den än så länge?

Får nog bli en power walk på söndag med så kan bryter av soffläget lite. Skönt att komma ut och röra på sig samt att då kan man äta något godis eller snacks med gott samvete.

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *