Träning – Min absolut tråkigaste hobby

Hej alla träningsälskare och fitnessfantaster!

Jag vet att vi alla har hört det förr, ”träning är viktigt för din hälsa”, ”träning gör dig glad” och alla andra uttalanden som försöker få oss att kämpa oss upp från soffan. Men sanningen är, träning är ibland JÄTTEjobbigt.

Jag menar, vem vill verkligen vakna tidigt på morgonen för en 5 km löprunda i regnet? Och vem gillar verkligen att svettas och kämpa under en hård styrketräningspass? Inte jag i alla fall! Men ändå gör jag det, för jag vet att det är viktigt.

Träning hjälper dig inte bara att hålla dig i form, det hjälper dig också att hålla dig frisk och förhindrar många hälsoproblem. Det hjälper också till att öka ditt självförtroende och din självbild, samt ge dig en positiv energi boost.

Men det är inte bara fysiska fördelar, träning har också många mentala fördelar. Det hjälper dig att släppa stress, hantera ångest och oro, och förbättra din sömn.

Så, trots att träning kan vara jobbigt, är det viktigt att inte glömma bort alla de fantastiska fördelarna. Försök att hitta en form av träning som du verkligen gillar och gör det till en vana. Och om du har en dålig dag, tänk på alla de härliga resultaten du kommer att se på lång sikt.

Så, släpp ursäkterna, ta på dig träningskläderna och ge dig ut på banan! Tänk på, du kommer inte att ångra det. Eller så är du som mig som ångrar dig redan innan du börjat, men gör det ändå…

Ha en fantastisk träningsdag!

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *