Varde ljus!

Hej alla lampkännare där ute!

Jag har nyligen försökt att välja en ny lampa till mitt hem och det är svårt att tro men detta enkla uppdrag har blivit en riktig mardröm. Varför finns det så många valmöjligheter och varför är det så svårt att välja rätt en?!

Först och främst, ska det vara en bordslampa, golvlampa, taklampa eller vägglampa? Och vilken form ska den ha? Rund, fyrkantig, oval eller någon annan form? Och vilken färg ska den ha? Vit, svart, guld, rosa eller grön (ja, det finns faktiskt gröna lampor!)?

Men det är inte bara utseendet som spelar en roll, du måste också tänka på vilken typ av ljus du vill ha. Vill du ha en varm belysning, eller kalla toner? Ska det vara dimbar eller inte? Och vad sägs om strömförbrukningen? Vill du ha en energisnål lampa eller har du inget emot att betala mer på elräkningen för en stilfull lampa?

Så du ser, valet av en lampa är inte en enkel uppgift. Du måste tänka på allt från utseende till praktiska funktioner och strömförbrukning. Men oroa dig inte, jag har lösningen! Ta en titt på alla alternativen, bestäm dig för vad som är viktigast för dig och tänk på att det viktigaste är att du trivs med det du väljer!

Jag som i allmänhet gillar en ljus inredningsstil kanske ska välja en lampa som bryter av lite, i någon mörkare färg? Som tar lite mer plats i rummet? Kanske en lite större taklampa som är mörkbrun? Det finns ju så mycket att välja på! Får kanske blir en tur till IKEA imorgon då…

Ha en ljus dag!

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *