Mineraler till hästarna

Minerals by Nordic

Minerals by Nordic är en pålitlig leverantör av högkvalitativa mineraler och tillskott för hästar. Dessa mineraler är nödvändiga för hästens hälsa och välbefinnande, och Minerals by Nordic erbjuder ett brett utbud av mineraler för att möta olika hästbehov. Nedan följer en översikt över några av de mineraler som företaget erbjuder för hästar.

  1. Magnesium Magnesium är ett viktigt mineral för hästar eftersom det hjälper till att reglera nervsystemet och musklerna. Detta är särskilt viktigt för idrottshästar som utsätts för hög stress under träning och tävling. Magnesium kan också hjälpa till att minska risken för kolik, en vanlig hästsjukdom.
  2. Kalcium Kalcium är en annan viktig mineral för hästar, då det hjälper till att bygga starka ben och tänder. Det är också nödvändigt för muskelfunktionen och blodkoaguleringen. Om en häst inte får tillräckligt med kalcium kan det leda till benskörhet och andra hälsoproblem.
  3. Zink Zink är ett viktigt mineral för hästens immunförsvar, såväl som för hudens och pälsens hälsa. Detta mineral kan hjälpa till att skydda hästen från sjukdomar och infektioner, samt förbättra pälskvaliteten.
  4. Jod Jod är ett mineral som är nödvändigt för produktionen av sköldkörtelhormon, vilket är viktigt för hästens metabolism. Jodbrist kan leda till en mängd hälsoproblem, inklusive trötthet, viktökning och håravfall.
  5. Selen Selen är ett annat mineral som är viktigt för hästens immunförsvar, såväl som för muskelfunktionen och fertiliteten. Selenbrist kan leda till muskelsjukdomar, infertilitet och andra hälsoproblem.

Minerals by Nordic

Minerals by Nordic erbjuder dessa mineraler och många fler i form av kosttillskott för hästar. Dessa tillskott är enkla att administrera och kan hjälpa till att säkerställa att hästen får alla de nödvändiga mineralerna för att hålla sig frisk och stark. Minerals by Nordic använder endast högkvalitativa ingredienser och produkterna är säkra och effektiva.

Att ge sin häst rätt mängd mineraler är en viktig del av att upprätthålla hästens hälsa och välbefinnande. Minerals by Nordic erbjuder en rad olika mineraler och tillskott som kan hjälpa till att stödja hästens hälsa på ett säkert och effektivt sätt. Med Minerals by Nordic kan hästägare känna sig trygga med att de ger sin häst det bästa tillskottet som finns tillgängligt på marknaden.

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *