Vad ger man kompisen vars bil alltid är smutsig? Jo en biltvätt!

BETALT SAMARBETE

Är du trött på att se din kompis köra runt i en bil som ser ut som den har varit med i en schlager-tävling i grus och smuts? Är du också trött på att höra honom/henne klaga över alla skrattretande kommentarer från passagerare om den gröna fläcken på bilen som vägrar försvinna? Då har jag lösningen för dig! Köp en biltvätt till din kompis!

Ja, du har hört rätt. En enkel biltvätt kan vara det enda som behövs för att få bilen att se ny ut igen. Och tro mig, din kompis kommer att uppskatta det mer än du tror. Tänk på alla kommentarer från passagerare som ”Vad, har du köpt en ny bil?” eller ”Vem är den här snygga kille/tjej som kör den här bilen?”

Men varför en biltvätt till en kompis? Jo, för att visa vänskap och omtanke! Du visar att du bryr dig om din kompis och hans/hennes bil, och du hjälper honom/henne att slippa all skam och pinsamhet från skrattande passagerare. Och det bästa av allt, din kompis kommer aldrig mer att tveka att ta med dig som passagerare i sin bil!

Så sluta vänta, ge din kompis den presenten han/hon inte visste att de ville ha – en biltvätt! Det kommer att visa att du är en sann vän som bryr sig om din kompis och hans/hennes bil. Och det kommer att få både din kompis och bilen att se fräschare och renare ut än någonsin!

Bor kompisen dessutom på Västkusen någonstans kan jag rekommendera Bildepåns biltvätt i Varberg, den är dessutom svanenmärkt! Så gott samvete för att du hjälper din kompis på ett miljövänligt sätt 🙂

Fler av mina inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *